Championshipin runkosarja lähenee loppuaan. Marcus Forssin Middlesbroughin nousukarsintapaikka on sinettiä vaille selvä, mutta Teemu Pukin Norwich joutuu vielä jännittämään.

Forssin Middlesbrough on entistä lähempänä Championshipin nousukarsintapaikkaa voitettuaan keskiviikkona Hull Cityn 3-1.

Middlesbrough joutui ottelussa tappiolle ensimmäisen puoliajan lopulla. Toiselle puoliajalle Middlesbrough tuli kuitenkin vahvasti, kun se iski kuuteen minuuttiin kolme maalia ja nappasi lopulta täyden pistepotin.

Forss oli Middlesbroughin avauskokoonpanossa ja tuli tauolla vaihtoon.

Voitto oli Middlesbroughille toinen peräkkäinen ja samalla kolmas tappioton ottelu. Se on sarjassa neljäntenä ja sillä on 11 pisteen turvatyyny karsintapaikkaan, kun joukkueilla on 3-4 peliä jäljellä.

Norwichin oljenkorret nousukarsintapaikan suhteen alkavat käydä vähiin, kun se jäi keskiviikkona tasapeliin QPR:n vieraana.

Pukki tuli vaihdosta kentälle vartti ennen loppua, mutta sekään ei riittänyt siivittämään joukkuetta voittoon 1-1-tasapeliin päättyneessä ottelussa. Ottelu oli Norwichille kolmas peräkkäinen ilman voittoa.

Norwich on sarjassa kymmenes eikä nousukarsintaraja ole kuin kahden pisteen päässä. Sijoilla 5-11 olevat joukkueet mahtuvat kuitenkin kolmen pisteen sisään toisistaan, joten tilanne on äärimmäisen tasainen ja tiukka.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät Championshipiä suorina lähetyksinä.