Marcus Forss iski kauden kymmenennen maalinsa, mutta sekään ei auttanut Middlesbroughia voittoon.

Forss avasi maalihanat Huddersfieldiä vastaan ensimmäisen puoliajan lopulla, mutta kotijoukkue tuli toiselle puoliajalle vahvasti ja voitti lopulta 4-2. Kauden kymmenennellä maalillaan Forss nousi Teemu Pukin rinnalle kauden maalimäärässä.

Pukki jäi maaleitta muun Norwichin joukkueen tavoin hävitessään kotonaan Sheffield Unitedille 0-1. Neljän voitottoman ottelun myötä Norwich on pudonnut pois nousukarsijan paikalta ollen nyt seitsemäntenä neljä pistettä perässä kuudetta sijaa. Middlesbrough on tukevasti nousukarsintapaikassa kiinni kolmantena ja eroa suoraan nousuun on nyt seitsemän pistettä.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät Championshipiä suorina lähetyksinä.