Manchester United koki nöyryyttävän 1-4-tappion Watfordin vieraana. Tappion myötä Ole Gunnar Solskjärin hiekka tiimalasista alkaa huveta yhä kiihtyvämmällä vauhdilla.

Watfordilla oli jopa varaa missata rankkari ottelun alussa. Ismaila Sarr sai yrittää kahdesti, mutta David de Gea veti molemmilla kerroilla pidemmän korren. Ensimmäinen rankkari uusittiin, kun de Gean torjunnan paluupallon iski sisään Kiko, mutta hän oli rankkarialueen sisällä vedon lähtiessä.

Se ei kuitenkaan haitannut, kun Joshua King ja Sarr veivät kotijoukkueen taukojohtoon. Donny van de Beek nostatti vierasjoukkueen toiveita tekemällä heti toisen puoliajan alussa maalin. ManU:n takaa-ajohaaveet vaikeutuivat huomattavasti, kun Harry Maguire otti nopeaan tahtiin kaksi keltaista korttia ja ManU joutui pelaamaan viimeiset reilut 20 minuuttia miehen vajaalla.

Lopussa Watford herkutteli vielä lisäajalla kahdella maalilla.

Chelsea jatkaa Valioliigan kärjessä voitettuaan Leicesterin 3-0. Liverpool seuraa vanavedessä voitettuaan Arsenalin selvästi 4-0. Steven Gerrardin aikakausi Aston Villan managerina alkoi 2-0-voitolla Brighton & Hove Albionista.

Valioliigaa voi seurata Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelun sekä V sportin kanavien välityksellä.