Bayer Leverkusenissa loistavaan vireeseen päässyt Javier Hernandez on kertonut espanjalaisessa tv-ohjelmassa, Fiebre Maldinissa, syitä siirtoonsa pois Manchester Unitedista. Hernandez kommentoi ensin viime kauttaan, jonka hän vietti lainalla Real Madridissa.

– Minun ei ollut tarkoitus lähteä, mutta halusin enemmän peliaikaa. (Louis) van Gaal kertoi minulle, että hänellä oli jo vaihtoehtonsa hyökkäykseen, joten minun pitäisi taistella paikastani tai lähteä sopivan tarjouksen tullessa.

Viime kaudellahan Unitedissa pelasivat vielä muun muassa kovin odotuksin saapunut Radamel Falcao sekä seuralle aiemmin maaleja kovaan tahtiin paukuttanut Robin van Persie. Molemmat pelaajat lähtivät kesällä Manchesteristä.

– Sitten palasin Manchesteriin. Sain mahdollisuuksia, mutta eräänä päivänä puhuin Van Gaalin kanssa ja hän antoi minulle yhden prosentin mahdollisuuden päästä pelaamaan kärjessä. Minun olisi siis tarvinnut tehdä ihmeitä. Siksi siirryin Bayeriin.

Saksassa Hernandez on päässyt mainioon vireeseen – mies on jo osunut maalipuiden väliin 10 kertaa Bundesliigassa ja viisi kertaa Mestarien liigassa.

Lähde: Goal.com