Manchester United kärsi keskiviikkona tappion Tottenhamille, mutta tulee näyttämään lauantain kierroksella Huddersfieldille kaapin paikan. Näin uskoo punaisten kannattajiin lukeutuva FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Manchester United on Valioliigassa toisena. Kolmantena ja neljäntenä kärkkyvät Liverpool ja Chelsea ovat kahden pisteen päästä. Kärjessä porhaltava paikallisvastustaja City on karannut jo 15 pisteen päähän.

– Kamalaa ManU:n miehenä sanoa, mutta kakkossija olisi nyt mestaruus. Olettaisin, että lauantaina nähdään kotikentällä aikamoinen ryhtiliike, ”Toke” summaa.

United kohtasi keskiviikkoillan huippuottelussa Tottenhamin Lontoossa ja kärsi 0-2-tappion. Spurs meni johtoon Christian Eriksenin osumalla ensimmäisellä peliminuutilla.

– ManU pelasi itseasiassa maalin jälkeen ensimmäisen vartin todella hyvin. Kaikella raukkaudella pitää kuitenkin sanoa, että jos joukkue lähtee alakerralla Ashley Young, Phil Jones ja Chris Smalling, niin ei sillä mitään Manchester Cityä haasteta. Vain Valencia on huipputasoa. Hyökkäyspään tekeminen näytti alussa viihdyttävältä ja vauhdikkaalta, mutta puolustuksessa tuli virheitä. Sen jälkeen peli kuitenkin lässähti kuin pannukakku.

– Tottenham on ollut paljon ailahtelevaisempi kuin viime vuonna, mutta nyt joukkue oli latautunut ja pelasi todella hyvin. Eihän se tappio tietystikään ole aina omaa huonoutta vaan myös toisen hyvyyttä.

United kohtaa lauantaina klo 17 alkavassa ottelussa Huddersfieldin, joka löytyy Valioliigan taulukosta sijalta 17.

– Uskon, että Jose (Mourinho) ja muu staff ovat antanet sen verran kovaa palautetta, että Huddersfield saa lauantaina kylmä kyytiä. Huddersfieldin meno on muutenkin ollut tahmeaa jo pitkään.

Avoin viikonloppu! Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa. Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viaplay on viikonloppunakin maksullinen. Katso tarkemmat tiedot www.viasat.fi/avoinviikonloppu.