Manchester Unitedin kausi saattaa käynnistyä jo poikkeuksellisen aikaisin tänä vuonna. On mahdollista, että United pelaa kilpailullisia pelejä jopa kolme viikkoa ennen muita Valioliigan kärkiseuroja.

Sky Sportsin mukaan Unitedin on syytä liputtaa 18. toukokuuta pelattavassa FA Cupin finaalissa paikallisvastustajansa Manchester Cityn puolesta, jotta aikainen kauden aloitus vältetään. Jos City kukistaa finaalissa Watfordin, Unitedin kausi käynnistyy myöhemmin elokuussa. Jos Watford sen sijaan voittaa, päättyneen sarjakuutosen eli Unitedin kauden avausottelu pelataan jo 25. heinäkuuta.

Tuo heinäkuun loppupuolen ottelu olisi Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen otteluparin avausottelu. Jos Watford voittaa finaalin, United jää viimeiseksi europaikoille sijoittuneista valioliigaseuroista ja joutuu näin ollen avaamaan taipaleensa eurokentillä jo suunniteltua aiemmin toisella karsintakierroksella.

Jos taas City voittaa finaalin, Unitedin kausi käynnistyy hiukan myöhemmin Eurooppa-liigan kolmannelta karsintakierrokselta. Sen pelipäivät ovat 8. ja 15.8.