Manchester Unitedin fanit alkavat ymmärrettävästi tuohtua joukkueensa surkeisiin esityksiin. Viikko oli sysisynkkä: ensin ManU putosi Mestarien liigasta ja eilen tuli pataan sarjanousija Bournemouthilta äärimmäisen lammasmaisen esityksen jälkeen.

Fanit ovat purkaneet pettymystään paitsi manageri Louis van Gaaliin, myös toimitusjohtaja Ed Woodwardiin. Woodward on ilmaissut tukensa van Gaalille ja faneja närästää, ettei hän tunnu olevan kiinnostunut vapaille markkinoille tämän kauden jälkeen tulevasta Bayern Münchenin Pep Guardiolasta.

Tässä muutamia kiukkuisten ManU-fanien twiittejä:

”Hyökkäävä jalkapallo on ollut Unitedin tavaramerkki, mutta minulle tärkeämpää on ollut intohimo pelaamiseen. Ja tällä hetkellä joukkueessa on aivan liian paljon värittömiä ja mitäänsanomattomia pelaajia.”

”Woodwardin pitäisi lopettaa sateenkaarien tavoittelu taivaalta ja alkaa hankkia realistisesti tavoiteltavissa olevia pelaajia, jotka vahvistaisivat joukkuetta.”

”Come on Woodward! Haluan herätä kuulemaan uutisen, jota olen jo pitkään odottanut: Erota LVG!”

”Todella nöyryyttävää laahustamista. Pelaajat eivät selkeästi pelaa managerilleen nyt. Managerin on lähdettävä. Ja jos United haluaa parantaa, myös Woodwardin on lähdettävä.”

Twiittien helmi osuvan kuvan kanssa oli kuitenkin tämä. ”Ed Woodward maksamassa van Gaalin palkkaa