“Manchester United on pitkästä aikaa suosikki” – kaikki paineet Liverpoolilla

© Kuva: Getty Images

Yksi englantilaisen jalkapallon suurimmista kohtaamisista eli North-West derby Manchester Unitedin ja Liverpoolin välillä huipentaa tulevan sunnuntain jalkapallotarjonnan Elisa Viihde Viaplayssa sekä V Sport jalkapallokanavalla.

Joukkueet lähtevät otteluun sangen erilaisista lähtökohdista. Unitedille riittää UCL-paikkaan pari pistettä jäljellä olevista kolmesta ottelusta, kun Liverpool pelaa loppukauden pakkovoitot niskassaan.

V Sport Jalkapallon Valioliigaselostaja Ville Kuusinen muistuttaa, että Manchester United on todella kovassa iskussa.

– United seilaa 13 ottelun tappiottomassa putkessa, se kertoo jo aika paljon. Liverpool ei ole myöskään voittanut ManUa tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu ”kojoteltiin”, mutta FA cupissa United oli vahvempi.

– Taitaa olla muuten ensimmäistä kertaa vajaaseen viiteen vuoteen, että Liverpool ei lähde derbyyn ennakkosuosikkina. Aika jännä, kuinka asiat kääntyvät päälaelleen ajan kuluessa. Kaikki paineet ovat Jürgen Kloppilla, tosin hän, jos kuka on paras mies niitä käsittelemään. Täytyy toivoa, että tällä kertaa saataisiin kunnon taistelu aikaiseksi, Ville Kuusinen pohtii.

Manchester United-Liverpool sunnuntaina 2.5. klo 1830 Elisa Viihde Viaplayssä sekä V Sport jalkapallokanavalla.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!