Valioliigassa koettiin lauantaina melkoinen yllätys, kun Manchester City koki kauden avaustappionsa.

Puhtaalla pelillä kautensa aloittanut City vieraili Wolverhamptonin kotistadionilla ja joutui lähtemään kotimatkalle 1-2-tappio niskassaan. Tottenham nousi pisteen päähän Citystä voittamalla dramaattisten vaiheiden jälkeen Liverpoolin 2-1. Liverpool joutui ottelussa miehen vajaalle jo 26. minuutilla ja lisää vettä niskaan tuli 20 minuuttia ennen loppua, kun Diogo Jota punaisen kortin. Joukkueen iltaa synkensi entisestään Joel Matipin oma maali viimeisellä minuutilla, joka jäi ottelun voittomaaliksi.

Arsenal sai puolestaan maalihanat auki kaataessaan Bournemouthin vieraskentällä selvin 4-0-lukemin. Manchester Unitedin vaikea alkukausi sai jatkoa, kun Crystal Palace haki Old Traffordilta pisteet 1-0-voitolla. ManU on tällä hetkellä sarjassa kymmenentenä.

Aston Villa vietti maalijuhlia Brightonin kustannuksella voitettuaan 6-1 Ollie Watkinsin iskiessä hattutempun. Luton puolestaan nappasi kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi Evertonin vieraissa 2-1. Voittoihin ylsivät myös Newcastle ja West Ham.

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki Valioliigan ottelut suorina lähetyksinä.