Keskiviikkoiltana Valioliigassa pelattiin mestaruuden kannalta merkittävä ottelu, kun kärkikaksikko Manchester City ja Arsenal iskivät yhteen.

Ennen ottelua Arsenalilla oli viiden pisteen johto, mutta myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna. City otti etulyöntiaseman mestaruustaistelussa ottamalla kotonaan selvän 4-1-voiton. Arsenal on sulamassa kovaa vauhtia, kun se on nyt pelannut neljä peräkkäistä ottelua ilman voittoa. City-tasapeliä edelsi kolme tasapeliä, joissa kahdessa se menetti kahden maalin johtoaseman. City on puolestaan seitsemän voiton putkessa ja tappiottomia otteluita on tilillä jo kymmennen peräkkäin. Arsenal on edelleen kärkipaikalla, mutta City kyttää kahden pisteen päässä ja kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Liverpool piti puolestaan omat haaveensa Mestarien liigan paikasta elossa, kun se kaatoi West Hamin vieraskentällä 2-1. Pool on nyt kuudentena. Nottingham nousi pois putoajan paikalta voittamalla Brightonin 3-1 ja Chelsean tuska kasvoi 0-2-tappiolla Brentfordille. Chelsea on pelannut nyt kuusi edellistä Valioliigan ottelua ilman voittoa ja kaikki kilpailut mukaan lukien tappioputki on viiden ottelun mittainen.

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki Valioliigan ottelut suorina lähetyksinä.