Maastohiihdon Suomen Cup käynnistää Viaplay Talvi -kauden

© Kuva: Getty Images

Viaplay Talvi -käynnistää kautensa Suomen Cupilla Vuokatista. Maastohiihdon Suomen Cupissa taistellaan sekä lauantaina että sunnuntaina. Viaplay Talvi -lähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla.

Maastohiihdon kilpailukausi käynnistyy jälleen kerran Vuokatista. Lauantaina on ohjelmassa vapaan hiihtotavan sprintti, ja sunnuntaina viestit perinteisellä. Samalla nähdään myös kauden ensimmäinen Viaplay Talvi -studio, jota emännöi Suvi Hakkarainen saaden vierelleen selostaja- ja asiantuntijakaksikon Jussi Eskolan ja Sami Jauhojärven.

– Vuokatissa nähdään hiihtäjät ensimmäisen kerran tositoimissa tällä kaudella. Kilpailujännitys on takuuvarmasti korkealla. Suomen Cupin avauskisat jännittävät niin maajoukkuehiihtäjiä, kuin kansallisen tason kilpailijoitakin, Viaplayn selostaja Jussi Eskola aloittaa kanavan tiedotteessa.

– Viime kauden Suomen Cupin kokonaiskilpailun voittajat Anne Kyllönen ja Joni Mäki puolustavat Vuokatin sprintin ykkössijoja lauantaina. Kyllösen ohella naisten sprintin ennakkosuosikkeja ovat Katri Lylynperä, Jasmi Joensuu ja Emmi Lämsä. Mäki, Lauri Vuorinen ja Verneri Suhonen puolestaan lähtevät jahtaamaan miesten sprinttivoittoa. Joni Mäki kohensi vauhtiaan viime kaudella ja hänen kukistaminen tulee vaatimaan muilta huimaa liitoa. Vuokatin sprintti voi tarjota myös yllätyksiä ja draamaa, joten kisaa kannattaa seurata tarkasti, Eskola jatkaa.

Sunnuntain viestissä on useita joukkueita, jotka kykenevät nousemaan mukaan kärkikamppailuun.  Ainakin Vuokatti Ski Team Kainuu, Vantaan Hiihtoseura, Kainuun Hiihtoseura ja Visa Ski Team Kemi saavat naisten viestiin vahvat joukkueet. Miesten viestin ennakkosuosikkeja ovat puolestaan Puijon Hiihtoseura, Jämin Jänne sekä Pohti Ski Team.

– On hienoa päästä tekemään historian ensimmäistä Viaplayn hiihtolähetystä ja avaamaan kausi Vuokatin Suomen Cupista. Koko Viaplay Talven -tiimistä huokuu valtava innostus päästä tositoimiin, mikä näkyy ja kuuluu takuulla myös lähetyksissä. Tästä meno sen kuin kiihtyy, kun maailmancupin kisat koittavat, lupaa Viaplay Talven vastaava tuottaja Jussi Ranta.

Viikonlopun aikataulu:
La 6.11. klo 11:30 Maastohiihdon Suomen Cup: sprintti (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
Su 7.11. klo 10:40 Maastohiihdon Suomen Cup: viestit (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

Viaplay Talvi -lähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla.

Lähde: Viaplayn tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.