Ensimmäisellä puoliajalla Venäjä piti palloa ja Egypti kyttäsi nopeita vastahyökkäyksiä olkapäävammasta toipuneen Mohamed Salahin kautta.

Tähtipelaaja oli varsinkin ottelun alussa arka. Pikkuhiljaa Egypti pääsi kuitenkin paremmin peliin mukaan ja Salah pääsikin laukomaan kääntölaukauksen juuri ennen taukoa, mutta se painui hieman maalin ohi. Tauolle mentiin ilman maaleja.

Toisella puoliajalla alkoikin sitten tapahtua. Heti alkuun Egyptin kapteeni Ahmed Fathy ohjasi pallon omaan maaliinsa kömpelön purkuyrityksen jälkeen ja Venäjä siirtyi 1-0- johtoon. Venäjä lisäsi johtoaan tunnin kohdalla upean kuvion päätteeksi. Denis Cheryshev teki jo kolmannen maalinsa toiseen otteluun ja tilanne oli 2-0. Vain kolme minuuttia myöhemmin Venäjä teki jo kolmannen maalinsa hyvin pelanneen Artem Dzyuban toimesta. 73 peliminuutin kohdalla Mohamed Salah revittiin nurin rangaistusalueella ja videotarkituksen jälkeen Egyptille tuomittiin rangaistuspotku. Liverpoolin tehomies laukoi itse tilanteeksi 3-1 jotka jäivät ottelun loppulukemiksi.

Venäjä jatkaa 16 joukkoon ja kohtaa viimeisessä alkusarja ottelussaan Uruguayn. Egypti pelaa vielä Saudi Arabiaa vastaan.