Lukko taipui voittomaalikilpailussa – ”Oli oikein kunnon yleisömeri”

© Kuva: Getty Images

CHL:ssä viikko sitten Lukko kylvetti Adler Mannheimiä Raumalla 5-1, mutta lauantaina tuloksena oli voittomaalikilpailun jälkeen 1-2-tappio.

Lukko aloitti ottelun vahvasti, kun Sebastian Repo pääsi maalin edestä siirtämään kiekon verkkoon.

– Ensimmäinen erä oli meiltä erinomainen. Ehkä jopa koko alkukauden parasta. Olimme vain pikkaisen tehottomia, Lukon päävalmentaja Marko Virtanen pohti ottelun alkua.

Mannheim nousi kolmannessa erässä tasoihin Nigel Dawesin maalilla ja sama mies ratkaisi myös voittomaalikilpailun. Hän onnistui ainoana tekemään maalin kymmenestä yrittäjästä.

– Toisen erän puolivälissä vastustaja pääsi jäähyjen avulla mukaan peliin. Täytyy vielä katsoa olivatko ne tuotettuja vai otettuja jäähyjä. Kolmanteen erään he löivät sitten kaiken peliin, kun he tarvitsivat pisteitä.

– Oli taas opettavainen peli. Tiukka ja kova peli.

Ottelua oli Mannheimissa seuraamassa yli 3800 ihmistä. Virtanen nautti yleisön tuomasta tunnelmasta.

– Ensimmäistä kertaa yli vuoteen oli oikein kunnon yleisömeri. Sen huomasi kunnolla silloin, kun oli aikalisä ja piti oikein korottaa ääntä, että kaikki kuulivat.

Tappion myötä Mannheim jakaa nyt Lukon kanssa lohkon kärkipaikkaa. Cardiffin lauantaina voittanut Lausanne on kaksikosta kolmen pisteen päässä. Lukko pelaa vielä kahdesti Cardiffia vastaan.

– Pisteitä tarvitaan vielä. On ihan sama miltä lohko näyttää tällä hetkellä, vaan pääasia on mennä jatkoon. Cardiff on jo kerran yllättänyt voitettuaan Lausannen, Virtanen muistutti lohkon tilanteesta.

Lukko isännöi Cardiffia 6.10.

Lähde: CHL:n tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004