Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen jatkaa voittojen tiellä Eurooppa-liigassa ja Kaan Kairinen kirjautti loukkaantumisen jälkeen täydet minuutit.

Hradeckyn Bayer Leverkusen jatkoi voittojen tiellä Eurooppa-liigassa, kun kaatoi vieraskentällä Molden 2-1. Leverkusen on nyt voittanut molemmat ottelunsa Eurooppa-liigassa.

Kairinen on päässyt jalkavammasta täyteen pelikuntoon, kun hän pelasi täydet minuutit Sparta Prahan keskikentällä. Sparta vieraili Eurooppa-liigan ottelussa Real Betisin kotistadionilla ja joutui lähtemään 1-2-tappio niskassaan kotimatkalle. Positiivisena uutisena oli kuitenkin Kairisen täysi 90-minuuttinen. Kairinen on kärsinyt jalkavammasta, mutta on tervehtynyt täyteen pelikuntoon juuri tärkeiden EM-karsintaotteluiden alla.

Pikkuhuuhkajien Casper Terho oli avauskokoonpanossa Union St. Gilloisen kohdatessa vieraskentällä Liverpoolin. Liverpool oli kotikentällään vahvempi 2-0 ja Terholle kertyi 67 minuuttia.

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä.