Lukas Hradecky piti maalinsa puhtaana, kun Leverkusen jatkaa vahvassa myötätuulessa Bundesliigassa. Fredrik Jensenin Augsburg otti myös tärkeän voiton.

Leverkusen kirjautti jo viidennen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi keskiviikkoiltana Bochumin 2-0. Vaikean alkukauden jälkeen Leverkusen on nyt noussut sarjassa kahdeksanneksi.

Fredrik Jensen tuli kymmenen minuuttia ennen loppua kentälle, kun Augsburg nappasi tärkeät pisteet voitettuaan Borussia Mönchengladbachin 1-0. Voitolla Augsburg nousi karsijan paikalta kahdeksan peräkkäisen voitottoman ottelun putken.

Jere Urosen Schalken tuska sen sijaan kasvoi, kun se hävisi kotonaan selvästi Leipzigille 1-6. Uronen pelasi ensimmäisen puoliajan.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät Bundesliigan otteluita suorina lähetyksinä.