Lukas Hradecky pääsee jo kolmatta kertaa urallaan Saksan cupin finaaliin. Asia varmistui tiistaina, kun Leverkusen päätti Saarbrückenin hienon satutarinan vieraskentällä. Neljännen sarjatason Saarbrücken pudotti matkalla välieriin kaksikin Bundesliigajoukkuetta, mutta nyt Leverkusen oli liikaa.

Leverkusen otti pelin haltuunsa heti alussa. Jo nyt tutusti tyhjille katsomoille pelatussa ottelussa Leverkusen meni johtoon Moussa Diabyn maalilla. Peliä oli tuolloin pelattu 11 minuuttia. Lucas Alario teki lukemiksi 2-0 kahdeksan minuuttia myöhemmin ja peli oli käytännössä selvä. Karim Bellarabi teki toisella jaksolla vielä voittolukemiksi 3-0.

Lukas Hradecky pohti Suplan Bundes-Luke -podcastissa ottelua siten, että se pitää ottaa tosissaan, mutta tietyllä tavalla tulos pitää hoitaa autopilotti päällä. Näin tapahtuikin – jo se, että Leverkusen taistelee paikasta Mestarien liigassa ja Saarbrücken ensi kaudella Saksan kolmannella sarjatasolla, näkyi luonnollisesti. Myös se, että Saarbrückenin osalta kausi päättyi jo kolme kuukautta sitten sarjan osalta, näkyi normaalin tasoeron lisäksi.

Hradeckylle iltapuhde oli helppo. Leverkusen nimittäin oli ottelussa ylivoimainen. Paria vastaantuloa lukuun ottamatta Hradecky sai keskittyä tolppien välissä siihen, minkä laatuisen voitto-oluen hän aikoo ottelun jälkeen tutusti juoda.

Hradeckyn cup-finaaliuran ensimmäinen finaali päättyi tappioon Dortmundille. Toinen päättyi voittoon Bayern Münchenistä. Kumpikin finaali tuli Frankfurtin paidassa. Juuri nämä kaksi joukkuetta kohtaavat keskiviikkona toisessa välierässä. Ottelu Bayern-Frankfurt nähdään V Sport jalkapallo -kanavalla ja Viaplayn puolella 21.30.