Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen eteni Eurooppa-liigan puolivälieriin. Rasmus Schüllerin Djurgårdenin taival sen sijaan päättyi Konferenssiliigassa.

Leverkusen eteni vakuuttavasti jatkoon Eurooppa-liigan neljännesvälieristä. Unkarilainen Ferencvaros kaatui yhteismaalein 4-0.

Leverkusen oli voittanut avausosan kotonaan 2-0 ja pääsi lähtemään Budapestissä pelattuun toiseen osaotteluun hyvistä lähtökohdista. Leverkusen ei antanut kotijoukkueen yllättää, vaan otti vieraskentälläkin 2-0-voiton ja eteni näin kahdeksan parhaan joukkoon.

Djurgården joutui lähtemään otteluun Lech Poznania vastaan 0-2-takamatkalta hävittyään avausosan Puolassa. Kotiottelussa Djurgårdenin kohtaloksi koitui Marcus Danielssonin saama suora punainen kortti ensimmäisen puoliajan lopulla. Sen jälkeen Lech Poznan iski toisella jaksolla kolme maalia ja eteni jatkoon yhteismaalein 5-0.

Schüller pelasi koko ottelun.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan otteluita suorina lähetyksinä.