Huuhkajien ja Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky oli ymmärrettävästi pettynyt, kun Bundesliigan kärkikamppailu päättyi ottelun viimeisellä potkulla vierasjoukkue Bayernin eduksi.

Peli päättyi 2-1 hallitsevalle Euroopan ja Saksan mestarijoukkueelle. Leverkusenin twitter-tilillä Hradecky purki tuntojaan.

– Tappio ei ollut ansaittu. Me pelasimme samalla tasolla kuin Bayern. Me annoimme kaksi turhaa maalia Bayernille ja se maksoi meille voiton, Hradecky sanoi.

– Tämä on turhauttavaa, mutta valitettavasti tätä ei voi muuttaa.

Myös muu Leverkusen -leiri oli ymmärrettävästi pettynyttä. Valmentaja Peter Bosz puki pettymyksen sanoiksi näin Leverkusenin twitterissä.

– Tulos oli ansaitsematon ja suuri pettymys. Silti – tänään joukkueemme näytti, että pystymme pelaamaan tasaisesti Euroopan parasta joukkuetta vastaan. Sen täytyy antaa meille itseluottamusta, Bosz sanoi.

Leverkusenin syyskausi oli kauden avaustappiosta huolimatta suuri menestys. Harva povasi paperilla heikentynyttä joukkuetta aivan kärkeen, mutta lyhyelle sarjatauolle ”Werkself” lähtee sarjakakkosena.

Saksan Bundesliigan tämän vuoden viimeiset kamppailut pelataan sunnuntaina. Freiburg kohtaa Hertha Berlinin ja Wolfsburg Stuttgartin. Bundesliigaa voi seurata V sport -kanavien ja Elisa viihde Viaplayn kautta.