Lukas Hradecky: ”Et sä Bayernia voita, ellet usko siihen jo ennen peliä”

© Kuva: Getty Images

Leverkusenin pitkä ja vaiherikas kausi Saksassa loppuu lauantaina. Eurooppa-liigan pelit jatkuvat elokuussa, mutta tämän koronatauon jälkeinen vaihe saa huipennuksen, kun ratkaistaan Saksan cupin mestaruus. Vastakkain ovat V Sportin ja Viaplayn kanavillakin nähtävässä finaalissa tuore Saksan mestari Bayern München ja Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen.

– Pitkä kausi meillä kaikilla takana. Bayernilla ja meidän jätkillä. Tunnen isosti motivaatiota siitä, että pitkän kauden jälkeen voi jotain hommata omaan palkintokaappiin ja saavuttaa jotain tälle hienolle seuralle ja kaupungille, Hradecky kertoi Suplan tuoreessa Bundes-Luke -podcastissa.

– Motivaatio on taivaissa ja tämän viikon aikana treeneissä on näkynyt, että jätkät haluaa aloitukseen. Aikamoinen vauhti ollut treeneissä. Toivottavasti se jatkuu lauantaille ja pystytään kolossaalista Bayern Münchenia jollain tapaa ärsyttämään ja lyömään kapuloita rattaiden väliin. Meillä on laatua joukkueessa. Meidän pitää vain uskoa siihen, että käytämme omat paikkamme tehokkaasti. Henkisellä puolella tämä ratkaistaan. Et sä Bayernia voita, ellet sä usko siihen ennen peliä jo.

Lukas Hradecky on Saksan cupin finaalissa nyt jo kolmatta kertaa. Kaksi kertaa Frankfurtin aikana ja nyt ensimmäistä kertaa Leverkusenin ykkösenä. Tilillä on voitto ja tappio aiemmista finaaleista.

– Kaikki jalkapalloilijat haluaa todistaa jollain tapaa olevansa voittajia. Olisi se aikamoinen saavutus hakattu kiveen, että toisen seuran kanssa voittaisi Saksan cupin. Sitten on ainakin hoitanut oman ruutunsa hyvin ja edesauttanut seuraansa mestaruuksiin. Sitä haetaan ja ehdottomasti se tekisi meikäläisen ylpeäksi, Hradecky sanoi Bundes-Lukessa.

Lähetys Berliinistä alkaa V Sportilla ja Viaplaylla 20.45.