Lukas Hradecky edellisestä Bayern -kohtaamisesta: ”Kävi järkyttävä joulu”

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradecky ja Leverkusen ovat kovan paikan edessä lauantaina. Vastaan tulee Bayern München, joka on jo jyrännyt valmentajanvaihdoksen jälkeen voitosta voittoon.

Leverkusen taas taistelee paikasta neljän parhaan joukkoon eli saavuttaakseen paikan Mestarien liigassa.

– Se mikä sija tulee loppupeleissä olemaan, niin ei suurta väliä. Kunhan se on top neljä, Hradecky kertoi Suplan uusimmassa Bundes-Luke -podcastissa.

– Yritetään Bayernin junan hätäjarrua vähän painaa. Aika vahvaa tekemistä sen jälkeen, kun [päävalmentaja] Kovac on sieltä lähtenyt. En tiedä mistä syystä siitä lähtien on kulkenut vähän paremmin. Jätetään se muiden miettimiseksi.

Bayernin entinen valmentaja Kovac on myös Hradeckyn entinen valmentaja, joten jotain pystyy rivien välistä kenties lukemaan. Oli syy mikä sitten oli, Hansi Flickin johdolla Bayern on jyrännyt.

– Bayernia vastaan on ihan hyvät statsit Leverkusenilla. Kyllä mä näen, että vaikka yleisöä ei tulekaan, niin aina Bayernin kaataminen sytyttää.

Edellisen kohtaamisen Leverkusen voitti.

– Se oli ihan järkyttävä joulu se viime vierasvoitto, Hradecky myöntää Bundes-Luke -podcastissa.

Bundesliigan – ja samalla koko maailman muiden suursarjojen ollessa vielä tauolla – tämän lauantain pääottelu Leverkusenin ja Bayernin välillä alkaa V Sportilla sekä Viaplaylla 16.30. Studio ruotii tapahtumia jo puoli tuntia aikaisemmin.