Arsenal eteni jatkoon Eurooppa-liigassa, mutta torstainen 1-2-kotitappio Östersundille sai aikaan melkoista sanan säilän heiluttelua Twitterissä paitsi ottelun aikana etenkin sen jälkeen.

BBC Sportin lainaamien twiittien perusteella niin Arsenalin omat fanit kuin ulkopuolisetkin lähinnä naureskelivat Valioliigajoukkueen esitykselle.

”Kaikki kunnia Östersundille! Mutta Arsenalin osalta ainoa keino jolla he voivat voittaa Eurooppa-liigan on se, että ruokamyrkytys kaataa kaikki muut joukkueet. Pelaan sunnuntailiigaa itse ja pystyn osoittamaan paljon enemmän intohimoa kuin tämä luuserijoukko”, pauhasi lontoolainen Leon.

”Onko Östersund näin hyvä vai saako Arsenal heidät näyttämään Real Madridilta”, kyseli Zred.

”Tämän illan ottelu antaa intoa kaikille vaikeuksia kohdanneille liigan ulkopuolisille pelaajille. Jatkakaa, tehkää lujasti töitä ja teillä voi edelleen olla edessä ura lajin parissa… pelaajana Arsenalissa”, ivaili Stuart.

”Jos Graham Potterin miehistö pystyy voittamaan Arsenalin tänään, ajatelkaa mitä Guardiolan jokot tekevät tulevana viikonloppuna. Pelottavaa”, totesi Isham.

Toki kunniaa annettiin myös sinne minne sitä ansaittiin.

”Urheilu rakastaa yllätyksiä ja, h…tti, he aiheuttivat meille sellaisen. Kumarrus Östersundille, olette kunniaksi kansakunnallenne”, ylisti Alphonse Rawlinson.