”Loukkaus koko romaniväestöä kohtaan” – Tyson Fury ei suostu kohtamaan Deontay Wilderia mistään hinnasta

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn WBC-liiton viime helmikuun mestaruusottelusta Deontay Wilderin ja Tyson Furyn kesken kantautuu kaikuja yhä tällekin vuodelle. Fury oli ottelussa suorastaan ylivoimainen, mutta Wilderin selitykset ovat saaneet ”The Gypsy Kingin” raivoihinsa.

Amerikkalainen Wilder ei hyväksynyt tappiotaan mukisematta ja on esittänyt kaikenlaisia syitä sille aina juomavetensä manipuloinnista lähtien. Wilder valitti myös Furyn nyrkkeilyhanskoista, jotka hänen mukaansa antoivat Furylle mahdollisuuden ”kynsiä hänen korviaan”.

Mistään väitteistä ei ole kuitenkaan mitään todisteita ja Furyn managerin Bob Arumin mukaan kaksikon uusintakohtaaminen tulevaisuudessa on hyvin epätodennäköinen. Romanitaustainen Fury on yksinkertaisesti saanut tarpeekseen selityksistä.

– Ehkä joku välitysmies saa tilanteen selvitettyä, mutta meillä on iso ongelma, sillä Tyson Fury on sanonut sekä minulle että välittäjälle: Hän ’ei tänään, ei huomenna eikä koskaan’ ottele Wilderia vastaan tämän sanojen jälkeen, Arum sanoi SunSportin mukaan.

– Hän ei näe tätä vain loukkauksena itseään kohtaan, vaan koko romaniväestöä kohtaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.