BBC ja Manchester Evening Standard uutisoivat eilen, että Manchester United ja Jose Mourinho ovat jo käyneet keskusteluja managerinpestistä. Unitedin nykyinen manageri Louis van Gaal tyrmää huhut.

– Tuollaiset huhut ovat täydellistä hölynpölyä. En usko, että mitään keskusteluja on edes käyty. Olen ollut täällä koko ajan ja tiedän, mitä täällä tapahtuu, van Gaal sanoi FOX Sportsin mukaan.

– Nämä perättömät huhupuheet tuntuvat ikäviltä sekä minusta että koko perheestäni. Mutta tällaista tämä median touhu nykyisin on.

Van Gaalilla on sopimusta jäljellä vielä kesään 2017, mutta monet mediat ovat vihjanneet hänen jättävän pestinsä jo ensi kesänä.

– Minä en ole koskaan epäillyt joukkuettamme, mutta onhan se merkittävää, että olemme neljän tappion jälkeen alkaneet nyt voittaa. Toivon että se antaisi kannattajillemme uskoa minun kykyihini managerina.

Tänään Manchester United kohtaa huippuottelussa Lontoossa Chelsean.

– Tavoitteemme on edelleen selvitä Mestarien liigaan ja sijoittua paremmin kuin viime kaudella eli vähintään kolmanneksi. Ei mestaruuskaan mahdoton ole, mutta Leicester on repinyt jo aika paljon eroa meihin.

– Meillä on nyt hyvä fiilis päällä ja tunnelin päässä on valoa. Phil Jones, Marcos Rojo ja Antonio Valencia ovat pian pelikunnossa. Olemme selvinneet vaikeuksista ja neljän parhaan joukkoon on eroa vain viisi pistettä, tilanne ei ole ollenkaan huono, van Gaal sanoi.