Tasapisteissä ovat West Ham ja Chelsea kohtaavat lauantain huippuottelussa Lontoon Olympiastadionilla. Jos kauden loppupuolella monet ottelut ovat usein pakkopullaa, ei tästä kohtaamisesta puutu panoksia.

Joukkueet ovat siis tasapisteissä neljäntenä ja viidentenä, joten voittajalle on tarjolla merkittävä loikka kohti ensi kauden UCL:ää

V Sportin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen uskoon, että West Hamin lukuisat poissaolot tulevat kääntämään ottelun Chelsealle.

Craig Dawson on pelikiellossa, Aaron Cresswellin pelikunto on siinä ja siinä, Jesse Lingardilla on ollut ongelmia kramppien kanssa, ja Declan Rice ja Antonio ovat molemmat loukkaantuneita, Kuusinen listaa.

– Ilman tuota massiivista poissaolijoiden listaa West Ham olisi mielestäni selvä suosikki, nyt homma taitaa kääntyä Chelsealle. Toki pitää muistaa, että Chelsean ajatukset voivat jo hieman harhailla ensi viikon Real Madrid-kohtaamisen suuntaan. Ajattelisin, että saamme nähdä vähämaalisen ottelun, jonka Chelsea vie yhden maalin erolla, Ville Kuusinen spekuloi.

West Ham ja Chelsea lauantaina klo 19.30 Elisa Viihde Viaplayssa sekä V Sportin urheilukanavalla.