Liverpool nousi jälleen tasapisteisiin Manchester Cityn kanssa Valioliigan kärjessä voitolla Aston Villasta. Tiistai-illan trilleri päättyi Villa Parkilla tulokseen 1-2.

Aston Villa antoi vierailleen kylmän tervetulotoivotuksen heti ottelun alussa, kun Douglas Luiz vei isännät johtoon jo kolmannella minuutilla. Joel Matip tasoitti saman tien kuudennella minuutilla.

Sadio Mane teki Liverpoolin voittomaalin toisella jaksolla.

OptaJoe-tilastopalvelun mukaan Liverpool on saalistanut tällä kaudella eniten pisteitä jouduttuaan kauden otteluissaan tappioasemaan. Liverpool on ottanut näistä peleistään tällä kaudella 14 pistettä.

Liverpool on Valioliigassa toisena. City johtaa Valioliigaa maalieron turvin. City kohtaa keskiviikkona vieraissa Wolverhamptonin, joka tavoittelee vielä Valioliigan seitsemättä sijaa ja paikkaa ensi kauden Konferenssiliigassa.

Valioliiga näkyy Elisa Viihde Viaplayssa ja V Sportin kanavilla.