Liverpool palasi maan pinnalle jysähtäen edellisen murskavoittonsa, kun se sarjajumbo hävisi Bournemouthille.

Liverpoolin 7-0-voitto Manchester Unitedista oli vain haalea muisto, kun se hävisi Bournemouthin vieraana 0-1. Samalla Bournemouth ampaisi neljä sijaa ylöspäin suoraan säilyjän paikalle. Tilanne sarjataulukon hännillä on äärimmäisen tiukka, sillä yhdeksän viimeistä joukkuetta mahtuu kuuden pisteen sisään.

Manchester City pisti painetta sunnuntaina pelaavalle Arsenalille voittamalla Crystal Palacen vieraskentällä 1-0. Cityn maalin iski rankkarista Erling Haaland.

Chelsean nousuvire sai jatkoa, kun se otti kaikki kilpailut mukaan lukien kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Leicesterin vieraissa 3-1.

Tottenham otti tiukan otteen neljännestä sijasta, kun se voitti Nottinghamin 3-1 Harry Kanen kaunistellessa kauden maalisaldoaan kahdella kihautuksella. Everton sen sijaan helpotti oloaan taistelussa sarjapaikasta voittamalla Brentfordin 1-0. Leeds ja Brighton päätyivät 2-2-tasapeliin.

Sunnuntain neljässä ottelussa Arsenal kohtaa vieraissa Fulhamin ja Manchester United saa kotikentälleen Southamptonin. Newcastle isännöi Wolvesia ja West Ham sekä Aston Villa taistelevat tärkeistä pisteistä.

Elisa viihde Viaplay esittää jokaisen Valioliigan ottelun suorana lähetyksenä.