Valioliigan kierroksella kärkikaksikko jatkaa vahvasti, mutta Manchester United ja Liverpool kokivat nöyryytykset.

Sarjakärki Arsenal jatkoi vakuuttavaa menoaan, kun se kaatoi Leedsin selvästi 4-1. Manchester City ei jäänyt Pekkaa pahemmaksi, vaan tylytti Liverpoolia samoin lukemin. Mo Salah vei Liverpoolin ottelussa johtoon, mutta sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue.

Paljon paremmin ei mennyt Manchester Unitedilla, joka hävisi Newcastlen vieraana 0-2. Tulos mairittelee Unitedia. Samalla se tiesi sitä, että Newcastle nousi sarjataulukossa kolmanneksi ManU:n ohi.

Viikonlopun kohtalokkain ottelu oli Chelsean ja Aston Villan välinen kamppailu, joka päättyi Aston Villan 2-0-yllätysvoittoon. Se tiesi samalla Graham Potterin lähtöä Chelsean peräsimestä seitsemän kuukauden jälkeen. Chelsea on nyt 11.

Sunnuntaina nähtiin myös toiset potkut, kun Brendan Rodgers sai lähteä Leicesterin peräsimestä. Leicester hävisi viimeisen minuutin maalilla Crystal Palacelle 1-2. Everton nousi viimeisellä minuutilla tasoihin Tottenhamia vastaan ja pomppasi pois putoajan paikalta. Samalla Tottenhamin haaveet neljän joukkoon pääsemisestä hankaloituivat.

Hännillä Bournemouth otti todella ison voiton kaataessaan Fulhamin. Se nousikin nyt pois putoajan paikalta jättäen pohjakolmikoksi Leedsin, Leicesterin ja Southamptonin.

Arsenalin ja Cityn välinen ero on kahdeksan pistettä ja Cityllä on ottelu vähemmän pelattuna.

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki Valioliigan ottelut suorina lähetyksinä.