Liverpool vahvisti tiistaina hankkineensa hyökkääjä Darwin Nunezin Benficasta. Hintaa hyökkääjälle voi tulla kaikkineen 85 miljoonaa puntaa, mikä tekee hänestä suurseuran kalleimman hankinnan.

Nunez kertoi siirrostaan Liverpoolin virallisilla nettisivuilla.

– Olen hyvin iloinen ja ilahtunut ollessani Liverpoolissa. Tämä on valtava seura. Haluan kiittää puolisoani, vanhempiani ja poikaani, joka on minulle todellinen ylpeydenlähde. He ovat olleet minulla erittäin tärkeitä urani eri vaiheissa. Olen ylpeä heistä ja siitä työstä, mitä olemme tehneet yhdessä puolisoni kanssa tiiminä. Olen kiitollinen hänelle, että olen täällä. On ilo olla Liverpoolissa ja olen todella iloinen, että olen osa tätä hienoa seuraa.

Liverpoolin palkintokokoelma ehti saman tien tehdä Nunezin vaikutuksen.

– Kun saavuin harjoituskeskukseen, oli yllättynyt nähtyäni kaikki pokaalit. Voin kuvitella itseni voittamassa lisää pokaaleja ja sitten tulemassa tänne. Sitten voin sanoa, että olin osa tuota, olin täällä tuohon aikaan voittamassa pokaaleja. Se on yksi syistä sille, että tulin Liverpooliin: voittaakseni pokaaleja ja titteleitä. Haluan voittaa paljon pokaaleja Liverpoolissa!

Nunez teki viime kaudella Benficalle Portugalin liigassa 26 maalia ja Mestareiden liigassa kuusi osumaa. Hän on pelannut Uruguayn paidassa 11 maaottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Liverpoolissa hän pääsee kilpailemaan peliajasta mm. Mo Salahin, Diogo Jotan ja Luis Diazin kanssa.

– Tällaisten ”hirviöiden” kanssa pelaaminen tulee olemaan jotain todella erityistä, koska lapsena unelmoi siitä, että pääsee pitkälle ja unelmoin siitä, että pystyisin pelaamaan Euroopassa, mutta en uskonut, että pääsisin niin pitkälle kuin Liverpoolin kaltaiseen seuraan.

– Hyökkääjien välillä tulee olemaan kilpailua, mutta siitä tulee tervettä kilpailua. Olemme täällä auttaaksemme toisiamme, joten kaikki menee kaikkien kohdalla hyvin.

Valioliiga jatkuu elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Sen näyttää Elisa Viihde Viaplay ja V Sport.