Liverpoolin toppari Ibrahima Konate loukkaantui ennen kautta harjoitusottelussa Strasbourgia vastaan. Liverpoolin fanisivusto This is Anfield bongasi miehen palanneen ainakin toistaiseksi kotimaahansa Ranskaan kotikaupunkiinsa Pariisiin.

Tämä kävi ilmi miehen Instagramin Tarinat-osiossa julkaistussa kuvassa, jossa hän nauttii lounasta ystäviensä kanssa pariisilaisessa katuravintolassa. Tiettävästi Liverpool ei ole kieltänyt matkustamista kaupungista pois, sillä useat Liverpoolin pelaajat ovat kuntouttaneet vammojaan muualla kuin Liverpoolissa.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on kommentoinut aiemmin Konaten loukkaantumista mm. siten, että se pitänee toppari Nat Phillipsin seurassa myös tämän kesän siirtoikkunan jälkeen, ja että Konaten on oltava jonkin aikaa pois kentältä, mutta että tilanne ei näytä pahalta.

Liverpool kärsii monista loukkaantumisista. Valioliigan avausottelussa Thiago liittyi pitkälle sairaslistalle, jolla ovat mm. Konate, Naby Keita ja Alex Axlade-Chamberlain.

Liverpool kohtaa Valioliigassa ensi maanantaina Crystal Palacen. Kaikki Valioliigan ottelut nähdään Elisa Viihde Viaplayssa.