Sky Sports kertoi tiistaina Ranskan liigassa pelaavan Nicen valmistelevan kahdeksan miljoonan punnan tarjousta Glasgow Rangersin kolumbialaisesta maalitykistä Alfredo Morelosista.

Morelos, 22, on tuttu mies Suomessa. Hän edusti maamme suurinta seuraa HJK:ta kausina 2016 ja 2017 tehden 42 pelissä hurjat 27 maalia Veikkausliigassa.

Rangersia valmentavan Liverpool-legendan Steven Gerrardin mukaan Morelos ei ole tällä hetkellä myytävänä.

– Tällä hetkellä, tässä siirtoikkunassa Alfredo ei ole lähdössä minnekään. Mutta jokaisella pelaajallamme on hinta. En ole tarpeeksi naiivi istuakseni tässä ja sanoakseni, ettei niin ole, Gerrard sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Mutta kukaan pelaajistani ei lähde varmasti tässä ikkunassa, joten kaikki jotka valmistelevat tarjouksia tai ajattelvat niitä, tuhlaavat aikaansa.

Tällä kaudella lempinimellä ”El Bufalo” (puhveli) tunnettu Morelos on viimeistellyt Skotlannin liigassa 12 maalia 19 ottelussa. Viime vuonna hän heilutti samassa sarjassa verkkoa 14 kertaa 35 pelissä debyyttikaudellaan.

Helsingin Sanomien mukaan Rangers osti Morelosin HJK:lta noin 1,2 miljoonan euron siirtokorvauksella. Morelos siirtyi skottijätin riveihin kesällä 2017.