Liverpool ja Arsenal pelasivat vauhdikkaan ottelun Anfieldillä torstai-iltana. Carabao Cupin ensimmäisestä välierästä ei puuttunut dramatiikkaa, kun Arsenalin Granit Xhaka näki punaista jo 24. minuutilla.

Kymmenmiehinen Arsenal joutui tämän jälkeen varsinaiseen myllytykseen, mutta taistelulla ja onnella pystyi poistumaan Anfieldiltä pää pystyssä 0-0-lopputuloksen kanssa.

Jo toisen punaisen kortin kuukauden sisään saaneesta Granit Xhakasta on viime aikoina kasvanut todellinen uhka Arsenalille. Tätä mieltä on ainakin Sky-TV:n kommentaattori ja Liverpool-legenda Jamie Carragher.

– Xhakasta on tullut uhka Arsenalille. Häneen ei voi luottaa, ja paras mitä Arsenal voi tehdä on hankkiutua hänestä eroon, ”Carra” tykitti ottelun jälkeen.

– Hän saa punaisia kortteja, aiheuttaa rankkareita. Hän ei kuitenkaan ole enää mikään nuorukainen, joten luulisi hänen oppivan näistä tilanteista. Mutta ei, nyt hänestä on vain tullut este, joka jarruttaa Arsenalin nousemista seuraavalle tasolle.

Millä tasolla Arsenal pelaa sunnuntaina? Katso Pohjois-Lontoon derby sunnuntaina klo 18.30 alkaen Elisa Viihde Viaplaystä tai V Sportin kanavilta.