FC Inter valitsi uudeksi kapteenikseen hollantilaisen Rick Kettingin. Ketting seuraa tehtävässä yhtä Interin seurahistorian suurinta pelaajaa ja persoonaa, Timo Furuholmia. Ketting ylistää Interin verkkosivuilla Furuholmin panosta kipparina.

– Furu oli todellinen legenda seurassa sekä kaupungissa, ja pelaajat sekä kannattajat katsovat häntä edelleen ylöspäin. Näin kahden vuoden ajan, miksi näin on. Hän on karismaattinen hahmo, joka inspiroi persoonallaan ja kommunikaatiokyvyillään. Toivon itsekin inspiroivani muita, mutta Furun perintöä en lähde jahtaamaan, eikä se ole edes tavoitteeni, Ketting kertoi Interin sivuilla.

– Haluan näyttää muille esimerkkiä ja olla luomassa ilmapiiriä, jossa joukkueemme voi loistaa. Aion tehdä paljon töitä roolissani niillä opeilla, joita olen vanhoilta kapteeneiltani saanut. Loppujen lopuksi se rooli muovautuu itsestään sellaiseksi, mikä minulle parhaiten sopii.

Kettingin Interillä on lauantaina edessään iso ottelu. Liigacupin välierissä joukkue matkustaa FC Hakan vieraaksi Tampereelle, Pirkkahalliin. Finaalipaikkaa aletaan ratkaista kello 17.15.