Lahden Pelicans nousi otsikoihin tiistaina, kun seuran hyökkääjä Niko Kivelä ja puolustaja Ben Blood tappelivat aamujäillä.

Kahakka tallentui Etelä-Suomen Sanomien kameroille. Toimittaja Lauri Ilola teki asiasta jutun, joka levisi nopeasti eteenpäin lahtelaisten päävalmentajan Petri Matikaisen kommenteilla. Luotsi sanoi jutussa, että sitä Pelicans juuri haluaa: asennetta jäälle.

Asiasta tarkemmin voit lukea täältä.

Matikainen veti selkeästi herneet nenään Ilolan tekemästä jutusta. Hän kertoi Pelicansin sivuille ilmestyneessä KalPa-ottelun perkausvideossa, että tuomitsee Ilolan käytöksen.

– Käydääs tuo aamu läpi. Lauri Ilola laittoi hirveän show’n päälle: veti minut kölin alle, veti Pelicansin kölin alle. Kyllä minä sanon, että yhteistyö taitaa nyt loppua. Herra halusi kymmenen tuntia famea, sitä olet saanut, Matikainen tilitti.

– Jos haluat heittää noita läppiä tonne ja laittaa ESS:n juttuja tuonne, niin kyllä ihmettelen. Sitten tulet hakemaan minulta kommentteja vielä ja vääristelet sanomisiani. Otsikot ovat todella hävyttömiä! Yhteistyö loppuu tähän kanssasi!

– Kyllähän tässä on ihan älytöntä tämä touhu. Halutaan milloin mitäkin vetää, että Pelicans on joku hullujen jätkien paikka missä haetaan vain väkivaltaa. Se ei pidä ollenkaan paikkaansa! Täällä kehitetään pelaajia, ja aamulla joskus ryöpsähtää yli. Huippu-urheilusa ryöpsähtää joskus yli.

Videon Matikaisen avautumisesta voit katsoa täältä.