Liiga-hyökkääjä Jonne Virtanen tunnetaan varsin rehellisistä somekommenteistaan.

Päättyneellä viikolla TPS-hyökkääjä tylytti toimittaja Petteri Sihvosta ja Jatkoajan päätoimittajaa Antti Pärnästä somessa.

– Liigan finaalit, 2 parasta joukkoetta ja 2 eri tapaa pelata jääkiekkoa. JUMALAUTA VAIK Petteri Sihvonen ja Antti Pärnänen kuin väittää NI JÄÄKIEKOSSA VOI VOITTAA MONELLA TAVALLA.

– Ymmärrän, että jääkiekkoilijan osaamista on jääkiekon pelaaminen, ei muu. Mutta sentään jonkin verran olettaisi jääkiekkoilijallakin olevan puheenvuorojen ja tekstien sisälukutaitoa ja ymmärrystä. Sen alkeita käydään jo peruskoulussa. – Emme ole Pärnäsen kanssa väittäneet noin! vastasi Sihvonen.

Virtanen ei lannistunut.

– No mulla on vähän sama tausta peruskoulun ku sulla valmennuksen kanssa…. olin kyllä paikalla ja yritin ja yritin mutta ei siitä oikee tullu mitään.

Sihvonen ei lämmennyt Virtasen kuitista vaan vastasi viiltävästi.

– Kyllä, kyllä, juuri noin. Mutta minä en anna esimerkiksi sinusta väärää todistusta pelaajana. Sen verran ymmärrän lajista. Yritä sinäkin ymmärtää sen verran lajista, ettet viljele vääriä todistuksia vaikkapa lätkätoimittajista, heitti Sihvonen lyöden Virtaselle jauhot suuhun.

Petteri Sihvonen

@PetteriSihvonen
Ymmärrän, että jääkiekkoilijan osaamista on jääkiekon pelaaminen, ei muu. Mutta sentään jonkin verran olettaisi jääkiekkoilijallakin olevan puheenvuorojen ja tekstien sisälukutaitoa ja ymmärrystä. Sen alkeita käydään jo peruskoulussa. - Emme ole Pärnäsen kanssa väittäneet noin!

Petteri Sihvonen

@PetteriSihvonen
Kyllä, kyllä, juuri noin. Mutta minä en anna esimerkiksi sinusta väärää todistusta pelaajana. Sen verran ymmärrän lajista. Yritä sinäkin ymmärtää sen verran lajista, ettet viljele vääriä todistuksia vaikkapa lätkätoimittajista. #senkuskiusaatenvälitä