Runkosarjan loppumetreillä, 10.4. C Moren Liiga-tiimi tarjoilee varsinaisen superlauantain. Luvassa on kaksi peräkkäistä studiolähetystä ja yli kuuden tunnin putki kiekkoviihdettä. Lauantain kierroksen kiihkeät paikallisottelut esitetään myös vapaasti katsottavilla kanavilla MTV3:lla ja Subilla.

Studiolähetysten putken aloittaa MTV3-kanavalla ja C Moressa nähtävä Tampereen tulikuuma paikallistaisto Ilves-Tappara. Tupsukorvat hakevat jo kauden viidettä niskalenkkiä Tapparasta ja alati kiristyvää otetta Tampereen valtikasta. Ottelun ennakointi käynnistyy kello 14.30, puoli tuntia ennen ottelun alkua. Studiossa pelin käänteisiin tarttuvat Teemu Niikon johdolla Karri Kivi ja Lasse Kukkonen. Ottelun selostuksesta vastaa Jani Alkio yhdessä asiantuntija Pekka Saravon kanssa.

Ensimmäisen ottelun jälkeen studion valoihin hyppää lennosta tuore tiimi Satakunnan derbyyn. Toisessa kokoonpanossa nähdään Tuomas Nyholm, Sami Kapanen ja Ari Vallin. Suora lähetys ottelusta Ässät-lukko alkaa Subilla ja C Moressa kello 17.45, ja ottelun selostaa Antero Mertaranta.

”Saimme Liigan kanssa muokattua otteluaikatauluja niin, että voimme tarjota lauantaina kaksi huippupeliä putkeen. Tämä superlauantai on lähtölaukaus seuraavalla viikolla käynnistyvälle, kiivastahtiselle pudotuspelikeväälle. Runkosarjan päätös lähestyy ja se tekee näistäkin otteluista entistä kiinnostavampia”, kuvaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

Studiolähetyksissä seurataan tiiviisti myös illan kierroksen neljää muuta huippuottelua, joissa riittää roimasti panosta Liigan 13.4. päättyvän runkosarjan loppusijoituksia silmällä pitäen. Myös huhti- ja toukokuussa Liigan pudotuspelit jännitetään suorina lähetyksinä C Moressa ja ottelupoimintoja esitetään myös MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla.

Kaikki Liigan ottelut ja studiolähetykset ovat katsottavissa tuttuun tapaan Telia Liigapassin sisältävistä palveluista, C Moren suoratoistopalvelusta ja Telia TV:stä.

Liiga-lähetykset lauantaina 10.4.

MTV3
Klo 14.30 Hockey Night Live
Klo 14.55 Liiga: Ilves-Tappara

Sub
Klo 17.45 Hockey Night Live
Klo 17.55 Liiga: Ässät-Lukko
Klo 20.30 Hockey Night Live

C More
Klo 14.30 Liiga: Ilves-Tappara
Klo 17.45 Liiga: Ässät-Lukko
Klo 17.00 Liiga: Kärpät-JYP
Klo 17.00 Liiga: KooKoo-SaiPa
Klo 17.00 Liiga: Pelicans-HIFK
Klo 17.00 Liiga: Sport-KalPa

Lähde: Tiedote