Leijonat-pomo Kortelainen paljasti: ”Mestaruuskuohuvat haettiin Kanadan kopista”

© Kuva: Getty Images

Leijonien joukkueenjohtaja Mika Kortelainen paljasti Suplan ”Kultaleijonien huikea matka” -podcastissa, ettei maailmanmestaruusjuhliin oltu valmistauduttu tarpeeksi yksityiskohtaisesti.

Leijonien uusi joukkueenjohtaja Mika Kortelainen oli hoitanut lähes kaiken valmiiksi mestaruusjuhlia varten ennen finaalia Kanadaa vastaan. Hän kertoi, että torijuhlat olivat soittoa vaille valmiina ja kaikki Suomessa oli hoidettu voittoa varten. Kortelainen vanhana pelaajana kuitenkin keskittyi Bratislavassa vain finaaliin, eikä miettinyt yhtään sen pidemmälle. 

Pelin jälkeen pelaajat ihmettelivät, että missä samppanja on! Kortelainen käänsikin kurssin kohti Kanadan koppia, josta hän osti 50 pulloa kuohuvaa.

– Jätkät ihmetteli koppiin tullessaan, että missä samppanjat ovat. Tajusin siinä, että olin unohtanut ne aivan kokonaan. Mietin sitten hetken kopin ulkopuolella, että mistä kaivan joukkueelle shampanjaa. Yhtäkkiä tajusin, että kanadalaisilta sitä löytyy varmasti, joten juoksin Kanadan koppiin ja sain tehtyä hyvän diilin, Kortelainen nauraa podcastissa.

Kuuntele Kortelaisen tarina kokonaisuudessaan Suplan Kultaleijonien huikea matka -podcastista.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.