Näin välipäivinä olemme reippaasti nuhaisena olleet kansainvälisesti median kynsissä kuin myös omassa mediassa Milloin on mikäkin kuvaaja ja haastettelija repimässä Suomen pelipaitaa yltämme ja huudattamassa kannatushuutojaan. Ehkä olisikin kannattanut sitä venäjää opiskella sen verran että tietäisimme mitä huudamme tai mitä meistä kirjoitetaan.

Sään salliessa olemme katsastaneet myös Minskin keskustaa ja lankuttaneet monumenteilla kannustaen Sveitsin voittoon.

DSC_5995
Paikallista lankutusta

Tankotanssiakin on hyvin vedetty metropysäkin tolpissa, joten kyllä matkalle jotain hyötyliikuntaakin löytyy muuta kuin jumppatunnit jääkiekkopelien tauoilla.

DSC_5992
Metrotolppatanssia

Katsastimme Voiton Aukion (Victory Square), joka on suurella venäläistähdellä varustettu sotamonumentti. Sen juurella palaa todella iso ikuinen tuli kätevästi tupakanpolttajia varten. Koko mesta on sijoitettu keskelle liikenneympyrää turistien iloksi joten pakokaasua ja tupakansauhuja paikalta ei puutu.

DSC_6071 DSC_6069 DSC_6058

DSC_6062

Liikennettä Voiton Aukion ympärillä
Liikennettä Voiton Aukion ympärillä

Ukkoskuuron yllättäessä pakoreittimme on tuttuun tapaan ollut lähikahvilan (Berezka) Wi-Fi verkkoon, jossa parantelimme nuhaneniämme kuumien totien avulla.

Two hot Scandinavians please
Two hot Scandinavians please

Paikalle saatiin jälleen omat ”koo-gee-bee hännät” tällä kertaa kahden miehen voimin kun tytöt kuluttivat innokkaina kahvilan Wi-fi verkkoa Nokioistaan. Tyypilliseen suomalaiseen tapaan siinä ei paljon sanoja vaihdettu kun molemmat kommunikoivat SoMe:n kautta. Huomasimmekin että hännät eivät enää trooppisella säällä käyttänetkään kenisnahkatakkiaan (ne varmaan olisivat kiehuneet ihoon kiinni) vaan pukeutuivat huomaamattoman räikyviin shortseihin ja siviiliasuun. Takana oleva heppu yrittikin piilotella kasvojaan vähän väliä kameran vilahtaessa.

WP_20140520_18_00_00_Pro
Anu ja hännät

Kun aurinko alkoi taas paistamaan kahvilan muovisuojatulla terassilla, ykkösketjun hyökkääjät hikoilivat enemmän kuin leijonien pukukopissa. Kävelimme siis Gorky puistoon tuulettamaan pelipaitojamme ja löysimmekin oivan finaalijuhlanpitoon tarkoitetun suihkulähteen. Nyt odotamme innolla että Leijonat parantavat peliään niin että ykkösketjun hyökkääjät pääsevät vielä sunnuntaina kiskomaan bikinit yllensä ja uimaan suihkulähteessä. Come on Leijonat! Gorky puistossa tavataan!

DSC_6029
Gorky puiston suihkulähteellä nähdään jos mitaleita saadaan

DSC_6022

Paikallisessa muodissa olemme huomanneet paljon erinlaisia eläinkuoseja ja niinpä yhdessä ykkösketjun tyttöjen kanssa bongailleet paikallisia leopardeja ja tiikereitä kokoelmiimme. Tässäpä muutama urbaanisafariin osallistuja, joka on onnistettu salametsästämään Minskissä. Täällä ammuttavaa riittää.

1. palkinto leopardi lyyli kasseineen
Miss Urbaanisafari: leopardi lyyli kasseineen

 

2. palkinto: piileskelevä leopardi
1. Perintöprinsessa: Kisa-alueella bongattu leopardi

 

3. palkinto: Metrosafaria. Huomaa myös jännittävä sateenvarjon paikka viereisellä pojalla!
2. perintöprinsessa: Metrosafaria. Huomaa myös jännittävä sateenvarjon paikka viereisellä pojalla!
WP_20140519_01_50_20_Pro
Miesten urbaanin tämänhetkinen voittaja
DSC_6092
Kilpailusta ulos karsittu urbaanipupu