Real Madridin odotuksiin nähden heikko kausi korostui entisestään tiistaina, kun se hävisi Espanyolille 0-1 La Ligan ottelussa.

Real on nyt kolmantena La Ligassa, ja ero pelin vähemmän pelanneeseen Barcelonaan on jo tavoittamattomat 14 pistettä. Sen lisäksi seura on ulkona cupista, eli Mestarien liiga on ainoa kilpailu, jossa Los Blancos kilpailee pokaalista loppukaudella.

Yllättävän vaisut otteet ovat Diario Gol -lehden mukaan johtaneet siihen, että Realin puheenjohtaja Florentino Perez haluaa tehdä kesällä isoja muutoksia seurassa. Seurapomon uskotaan haluavan myydä ainakin kolme pelaajaa pois kesällä.

DG:n mukaan hintalaput isketään keskikentän Iscolle ja Mateo Kovacicille sekä toppari Raphael Varanelle, jonka perässä uskotaan olevan ainakin brittijätti Manchester United. DG:n mukaan Varanea ollaan myymässä 50 miljoonalla eurolla, mitä pidetään nykyjalkapallossa normaalina hintana kovan luokan pelaajasta.

Sen lisäksi Realin uskotaan suuntaavan taas maalivahtikaupoille, koska nykyisen ykkösmolarin Keylor Navasin esitykset eivät ole miellyttäneet Pereziä. Puheenjohtajan uskotaan haluavan maalille joko ManUn David de Gea tai Chelsean Thibaut Courtois.

Lähde: Express.