LeBron James vastaa Zlatanin kritiikkiin: ”En aio ikinä sulkea suutani”

© Kuva: Getty Images

Supertähdet LeBron James ja Zlatan Ibrahimovic ovat joutuneet mielenkiintoiseen sanaharkkaan urheilijoiden yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamisen ja kantaa ottamisen suhteen. Zlatanin kriittinen kommentti asiasta vaikutti vaikeasti sulavalle NBA-tähti Jamesille.

Ibrahimovic paukutti suoraan mielipiteenään, että urheilijoiden pitäisi keskittyä urheiluun ja välttää politiikkaa. James vastasi samalla mitalla nopeasti itseensä selkeästi osuneeseen piikkiin.

– En aio ikinä sulkea suutani asioilta, jotka ovat väärin. Saarnaan omistani ja tasa-arvosta, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, rasismista, äänestäjien painostamisesta – asioista, joita yhteiskunnassamme tapahtuu, James sanoi lehdistötilaisuudessa Portland-ottelun jälkeen.

James muistutti myös siitä, että Ibrahimovic itse nosti pari vuotta esille sen, että ilman tyypillistä ruotsalaista sukunimeä kohtelu Ruotsissa on erilaista.

– Hän on kaveri, joka puhui samoista asioista Ruotsissa, koska hänen sukunimensä ei ole perinteisesti ruotsalainen. Hänestä tuntui, että jotain rasismia on ilmassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.