Viaplayn PPV-illassa lauantaina on luvassa raskaansarjan mestarin Tyson Furyn paluu. Panoksena on Furyn hallussa oleva WBC-titteli, jota havittelee englantilaisnyrkkeilijä Dereck Chisora. Ottelu ja sitä edeltävä nähdään suorana lähetyksenä yksinoikeudella Viaplayn pay-per-view -otteluna.

Raskaansarjan kiistämätön kuningas, WBC-liiton mestari Tyson “Gipsy King” Fury (32-0-1) tekee paluun nyrkkeilykehään Tottenham Hotspur Stadiumilla. Vastaan asettuu Dereck Chisora (33-12), joka on hävinnyt kaksi edellistä kaksikon kohtaamista. 

– Fury on ehkä fiksuin ottelija, vaikka antaa aina hulluimmat lausunnot. Jos katsotaan hänen kehäolemusta, hän pystyy riisumaan vastustajat aseista, tekee pieniä hienoja teknisiä ratkaisuja. Mielestäni Derek Chisoran ainoa mahdollisuus on se kuuluisa ”lucky punch”. Taidollisesti, otteluälyllisesti ja kokemuksellisesti ei Chisoralla pitäisi olla mitään mahdollisuuksia. Chisora on kuitenkin kestävä. Ja hänellä on hirveästi faneja, joten illasta voi tulla todella hieno, lupaa Viaplayn nyrkkeilyselostaja Jani Rajalin.

Ennen illan pääottelua kehään nousee Iso-Britannian seuraava suuri toivo nyrkkeilyn raskaassa sarjassa. Vasta 25-vuotias Daniel Dubois on edennyt urallaan vaikuttavasti. Erittäin voimakkaana nyrkkeilijänä nimeä itselleen niittänyt Dubois kohtaa kehässä eteläafrikkalaisen Kevin Larenan. Larena on viisi vuotta Duboista vanhempi, eikä ole hävinnyt kehässä ottelua kahdeksaan vuoteen. Ottelun panoksena on WBA-liiton maailmanmestaruus.

PPV-ilta alkaa Elisa Viihde Viaplayssa klo 20:00 esiotteluilla. Illan selostavat Antti Mäkinen ja Jani Rajalin. Ottelu katsottavissa osoitteessa www.viaplay.fi/ppv hintaan 49,95 €. 

Lähde: Viaplay Groupin tiedote