Sunnuntaina Real Madridin vieraaksi La Ligan ottelussa matkaava Las Palmas lähtee kamppailuun melkoisen hankalista lähtökohdista.

Gran Canarian seura rypee kuuden ottelun tappioputken myötä sarjataulukon häntäpäässä ja valmistautuminen sunnuntain otteluun on sujunut kaikkea muuta kuin suunnitellusti.

AS:n mukaan jo tiistai-ilta – tai lähinnä keskiviikon vastainen yö – toi omat ongelmansa, kun osa pelaajista juhlisti Halloweenia tunnetussa yökerhossa aamutunneille saakka. Vaikka joukkueella oli vapaapäivä keskiviikkona, on pelaajille asetettu takaraja ulkona olemiselle kello kahteen yöllä ja tästä mentiin yli reilusti.

Tämän päälle torstain harjoituksissa seuran uusimmat hankinnat Loic Rémy ja Oussama Tannane joutuivat ilmitappeluun. Tannane teki punnerruksia harjoituksen päätteeksi, kun Rémy kaikkien yllätykseksi laukoi pallon häntä kohti ja tilanne johti käsirysyyn, jossa muita pelaajia tarvittiin erottamaan kaksikko toisistaan.

Päävalmentaja Pako Ayestarán onkin melkoisen miettimisen edessä. Useampi pelaaja on kurinpidollisten toimien kohteena ja sunnuntaina edessä on erittäin vaikea vierasottelu.