Montreal Canadiens varasi kesällä 2018 Pelicansin Jesse Ylösen. Tämän kauden Ylönen pelaa ainakin vielä Lahdessa, mutta mitä todennäköisimmin NHL kutsuu ensi kaudella.

– He pitävät yhteyttä jonkin verran, mutta varmasti tietoisestikin he antavat minun olla täällä rauhassa. He eivät hoputa, että sinne olisi kiire. He tietävät, millaista täällä on ja ovat käyneet katsomassa treenejä ja tavanneet valmentajia. He tietävät, millaista toiminta on täällä ja antavat valmentajien tehdä rauhassa hommia ja keskittyä Pelicansin juttuun. Sinne pääsee, kun on sen aika, Ylönen sanoo Suplan tuoreessa Liiga-podcastin jaksossa.

Montreal on NHL:n menestynein ja yksi legendaarisimmista seuroista. Ylönen on seuran kakkoskierroksen varaus, eikä ota mitään itsestäänselvyytenä.

– Se oli hieno hetki ja tuli huikea fiilis siitä, että sain mahdollisuuden päästä sinne pelaamaan. Pitää muistaa, että varauksesta on vielä pitkä matka sinne, mikä on unelma, eli pelata siellä. Huikea fiilis oli totta kai, Ylönen kertaa draftia.

– Hienoa, että he ovat tykänneet pelaamisestani, Eivät he varmaan turhaan olisi varanneet, eli luottoa löytyy sieltä.

Ylönen kertoo mm. Liiga-kaudestaan, alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudesta ja isänsä Juha Ylösen vaikutuksesta uraansa Suplan Liiga-podcastissa, joka löytyy tämän linkin takaa.