Kymmenes! – Tom Bradyn vuoristorata päättyi onneen

© Kuva: Getty Images

Tom Brady siirtyi lukuisten menestysvuosien jälkeen New Englandista Tampa Bayn riveihin täksi kaudeksi. Moni epäili, onko Bradysta kääntämään monta vuotta kyntäneen Tampan kurssin. Harvemmin yli nelikymppistä kaveria otetaan pelastajaksi. Brady on nyt tukkinut epäilijöiden suut – hän johti joukkueensa kymmenettä kertaa Super Bowliin, kun Buccaneers voitti Green Bayn konferenssifinaalissa.

Ottelu oli melkoista vuoristorataa pelinrakentajalegendalle. Ottelun kaksi ensimmäistä neljännestä menivät kuin tanssi: jaardeja tuli, TD-syöttöjä kirjattiin kolme ja pelikutsut tuntuivat osuvan nappiin. Näytti siltä, että Tampa Bay ja Brady menevät menojaan. Seuraavat kaksi neljännestä muuttivat tilanteen: Brady heitti peräti kolme syötönkatkoa ja peli takelteli muutenkin. Bradylle tyypilliset pikaoivallukset näyttivät puuttuvan.

Tuntui, että Aaron Rodgers ja Packers tulevat väkisin rinnalle ja ohi – mutta niin vain Buccaneersin parin avainpelaajan loukkaantumisen heikentämä puolustus kaivoi riittävät aseet esiin. Kun tähän lisättiin Packersin valmennuksen pari outoa pelipäätöstä, Rodgersille epätyypillisiä heittoharhoja ja Bucsille pari suotuisaa tuomiota erotuomareilta, oli historian kirjoissa uusi luku. Koskaan aiemmin ei ole Super Bowlia kukaan päässyt pelaamaan kotistadionillaan – Buccaneers pääsee nyt.

Toisessa konferenssifinaalissa hallitseva mestari Kansas City Chiefs pysäytti Buffalon loistavan kauden Super Bowlin kynnyksellä. Vaikka Bills jäi tällä kertaa loppuottelun ulkopuolelle, on tämän kauden päälle hyvä rakentaa. Kansas City oli parempi – pelinrakentaja Patrick Mahomes oli toipunut päävammastaan pelikuntoon ja oli jälleen mainio. Ottelun suurin tähti oli kuitenkin loistava Travis Kelce, joka otti peräti 13 kiinniottoa ottelussa.

Super Bowl pelataan kahden viikon kuluttua. V sport kanavat ja Viaplay välittävät ottelun kotikatsomoihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.