Vaikka Veikkausliigan kausi on vasta alkutekijöissään, niin HJK:n suurimpana haastajaehdokkaana kauteen lähtenyt KuPS on vaihtanut jo kahdesti päävalmentajaa tämän kauden aikana.

KuPS vaihtoi ensin talvella päävalmentajaa, kun tiet erosivat Simo Valakarin kanssa. Hänen korvaajansa Pasi Tuutti ehti toimia päävalmentajana vain kolmisen kuukautta, kun hän sai lähtöpassit kolmen voitottoman ottelun jälkeen.

– Eivät ne koskaan kivoja asioita ole. Ne ovat tiukkoja paikkoja ja jokaisen uralla ne tulevat jossain vaiheessa tapahtumaan. Se kuuluu tähän alaan, mutta hyvin suoriuduttiin siitä tilanteesta ja käännettiin katseet kohti eteenpäin, KuPS:n kapteeni Henri Toivomäki kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Tuutin jälkeen vetovastuun otti Jani Honkavaara, joka on luotsannut joukkueen kahteen peräkkäiseen voittoon. Toivomäen mukaan joukkueen katseet on suunnattu eteenpäin.

– Tärkein on siinä vaiheessa, että ihan sama, mitä tapahtuu aikaisemmin, kunhan mennään oikeaan suuntaan ja käännetään katseet eteenpäin. Siinä ei muu auta, Toivomäki kertoo.

Toivomäen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.