Nykyisen omistajan Roman Abramovitsin jouduttua taloussanktioiden kohteeksi, kävi selväksi, että oligarkin on luovuttava Chelseasta. Lähes yhtäaikaisesti Abramovitsin myynti-ilmoituksen jälkeen alkoi kilpajuoksu myös Valioliigaseuran tulevaisuudesta.

Loppusuoralle useista tarjokkaista ovat viimeisten tietojen mukaan kirineet mm. baseballseura LA Dodgersin omistajiin kuuluvan Todd Boehlyn johtama konsortio sekä viime hetkellä korkeamman tarjouksen tehnyt Britannian rikkaimmaksi mainittu henkilö, Sir Jim Ratcliffe. Omaisuutensa Ratcliffe on tehnyt kemianteollisuuden ja öljyn parissa. Hänen omaisuudekseen on arvioitu noin 20 miljardia puntaa, joten syvät ovat taskut myös brittiehdokkaalla.

Viimeisimmät uutiset kertovat Boehlyn ryhmittymän olevan etulyöntiasemassa, mutta kauppaa hoitava pankkiiriliike voi tuskin olankohautuksella sivuuttaa korkeinta tarjousta, sillä Ratcliffe nokitti peräti 500 miljoonaa puntaa amerikkalaisten tarjoamaan summaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Chelsea tulee vaihtamaan omistajaa n. 4 miljardin euron hinnalla. Kuka sitten vetääkään pidemmän korren, ratkeaa brittitietojen mukaan kahden seuraavan viikon aikana.

Näet kaikki Chelsean ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Viaplayssä sekä V Sportin kanavilla.