Suomalaislegenda Sami Hyypiä uskoo Crystal Palacen ja Newcastlen välisen valioliigaottelun päättyvän mahdollisesti tasapeliin, kun kaksi hänelle Huuhkajien ja seurajoukkuekuvioiden kautta tuttua manageria, Rafael Benitez ja Roy Hodgson, kohtaavat sunnuntaina.

– Vanhat tuttuni vastakkain… Kumpikin, sekä Roy että Rafa, lähtevät siitä, että joukkue on organisoitu hyvin. Tämä tarkoittaa, että puolustuspelin kautta mennään. Varsinkin nyt näin tapahtuu, koska Valioliigan toinen puolisko on niin uskomattoman tasainen, Hyypiä sanoi Valioliiga.comin haastattelussa.

Hyypiä joutui pohtimaan hetken, kun häneltä udeltiin, kumman managerin hän toivoisi voittavan, jos peli ei pääty tasan.

– Kaksi vanhaa tuttua…. Eri ympyröistä… Vaikea kysymys, mutta sanotaan nyt, että tällä kertaa Roy Hodgson voisi vetää pitemmän korren.

Crystal Palacen ja Newcastlen välinen ottelu pelataan sunnuntaina kello 16.15 ja se kuuluu Viasatin viikonloppuna vapaasti katsottavaan ohjelmistoon. Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko ja Viasat Jalkapallo -kanavat näkyvät kaikkien operaattorien kaapeli-tv:n ja laajakaista-tv:n asiakkalle maanantaihin 5.2. kello 9 asti.