Kultakurkku Kuusinen superlahjakkuudesta: ”On se aika kova…”

© Kuva: Getty Images

Viasatin ja Viaplayn selostaja Ville Kuusinen on vahvasti äänessä lauantaina, kun Bundesliigan kierroksen kenties odotetuimmassa ottelussa Borussia Mönchengladbach matkustaa Leverkusenin vieraaksi. Huutomyrskyä ei katsomosta ole luvassa, mutta 13.000 pahvifania katsomossa tuo ainakin puheenaiheita – ja varmasti kirvoittaa kommentteja studiossa ottelua kommentoivilta Pasi Rautiaiselta ja Mika Kottilalta.

Kuusinen odottaa itse lisää vahvoja otteita Leverkusenin vakiosiirtohuhumieheltä Kai Havertzilta. Havertz teki kaksi maalia, kun Leverkusen voitti maanantaina Werder Bremenin.

– Maanantain peli oli Leverkusenilta hemmetin hyvää peliä, Kuusinen kommentoi SuomiFutis -sivuilla.

– Kai Havertz on ollut Bundesliigan tehokkain pelaaja tämän vuoden aikana. Hän tehnyt yhdeksän maalia ja antanut seitsemän syöttöä. Tehot ovat kovemmat kuin Robert Lewandowskilla. Naureskelin Kainulaisen Terolle ennen maanantain matsia, että ei hän vielä mikään 100 miljoonan mies ole, mutta pelin jälkeen piti laittaa viesti, että on se aika kova.

Kuusinen nostaa Leverkusenin vahvaksi kandidaatiksi Bundesliigan Mestarien liigan paikoille.

– En näe, miksei Leverkusen voisi voittaa loppukauden kaikkia matsejaan, Kuusinen sanoi suoraan.

– Top4:n kannalta iso matsi ja mahtava alku lauantaille, selostaja ennakoi lauantain herkkupalaa.

Viasat ja Viaplay aloittavat ottelun ennakkostudion 16.00. Lukas Hradecky ja kumppanit laittavat pallon pyörimään 16.30.

Lähde: SuomiFutis.com