Veikkausliigan HIFK oli vahvassa nousukiidossa valmentajanvaihtonsa jälkeen. Joukkue nousi pohjalta kärjen tuntumaan, mutta nyt mennään taas alkukauden tapaan. Joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen. Ensin tuli turpiin kärkipään Interiltä, mutta kahdessa seuraavassa ottelussa häntäpään porukoilta. Haka avasi koko kauden voittotilinsä HIFK:ta vastaan ja seuraavassa ottelussa TPS kukisti HIFK:n.

Joukkueen tukipilareihin kuuluva Jukka Halme puntaroi tilannetta ottelun jälkeen seuraavasti.

– Aika vaikeaa on tällä hetkellä, kun tuli kolmas tappio putkeen. Vastustajat ovat nyt viime peleissä syvempää meitä vastaan, joten treenikentällä pitää nyt paneutua viimeisen kolmanneksi toimintaan, Jukka Halme kertoi Ruutu+:n haastattelussa TPS-tappion jälkeen.

– Siellä oli liian huonoja ratkaisuja liian usein tänään ja se ei vaan riitä. Osasimme odottaa, että meille tulisi pallonhallintaa ja heille vastahyökkäyksiä. Vähän pitää vielä olla malttia yläkolmanneksella, siellä tulee huonoja ratkaisuja teknisesti. Ei muuta kuin treenikentälle treenaamaan näitä asioita.

HIFK:n seuraava mahdollisuus palata voittojen tielle on ensi viikon tiistaina, kun paikallispelissä iskevät yhteen Honka ja HIFK.
Keskiviikon kierroksella HJK nousi Veikkausliigan kärkeen voittamalla SJK:n.