KTP nappasi puolivälierien ensimmäisessä ottelussa Seagullsia vastaan kotiedun takaisin itselleen ja joukkueet kohtaavat maanantaina Karhuvuoressa, josta Seagulls haki kauden ainoan voittonsa kotkalaisista tällä kaudella.

Seagullsin ja KTP:n välisessä ensimmäisessä kohtaamisessa oli aistittavissa hienoa pudotuspelitunnelmaa myös katsomossa ja KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov odottaa samanlaista kannustusta myös kotikentällä.

– Joukkue oli todella iloinen saamastaan kannatuksesta Kisahallissa. Maanantaina näytetään kuinka vaikea paikka Karhuvuori on, kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen, Mirolybov suitsuttaa joukkueensa puolesta KTP:n sivuilla.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin kova match-up, kun KTP:n Kenneth Simms ja Seagullsin Melsahn Basabe taistelivat korinalusherruudesta. Samaan kaksikkoon kannattaa kiinnittää huomiota myös maanantaina.

– Todella mielenkiintoinen parivaljakko. Basabe on erittäin ulottuva pelaaja, jolla myös hyvä heitto ja kyky hakea levypalloja. Kenny taas on fyysinen pelaaja, joka pystyy myös sytyttämään joukkueen molemmissa päissä kenttää. Tärkeä match-up koko kuvassa, Mirolybov taustoittaa.

KTP:ta voidaan pitää myös tänään ennakkosuosikkina nousijaseuraa vastaan, vaikka heidänkin pelaamisestaan löytyy parannettavaa, sillä KTP oli runkosarjan heikoin joukkue puolustuslevyissä ja lauantaina Gulls haki peräti 20 hyökkäyspään irtopalloa. Lukema on suurempi kuin yhdessäkään KTP:n runkosarjaottelussa. Myös Mirolybov tiedostaa kehityskohdan.

– Siihen ei ole poppakonsteja, vaan pitää vaan olla huolellinen ja laittaa kroppaa likoon. Basabe haki lauantaina kuusi hyökkäyslevyä ja oli niistä monessa muussakin mukana. Nyt pallot pitää hoitaa meidän käsiin, Mirolybov päättää.