Viime kaudella perinteinen KTP-Basket pelasi loistavasti Korisliigassa ja nappasi pronssimitalit. Joukkue ei ole viime kaudesta oleellisesti heikentynyt, mutta tämän kauden alku on ollut totaalinen katastrofi. Kausi on alkanut neljällä tappiolla.

Lopullinen joukkue saatiin kasaan vasta aivan viime metreillä, mutta niin kävi monessa muussakin seurassa. Joukkueen kapteeni Michael Pounds uskoo juuri sillä olevan merkitystä tappioputkeen.

– Ei se ole ainakaan helpottanut asiaa. Se on totta, että etsimme vielä yhteistä säveltä ja opettelemme toistemme pelityylejä. Ei huonoon starttiin ole mitään yksittäistä syytä. Jokaisessa pelissä on ollut vähän eri ongelmat, Pounds kertoo seuran nettisivuilla.

Tuore jenkkivahvistus Alex Herrera uskoo, että peli alkaa rullata jo tänä iltana, kun KTP kohtaa kotisalissaan Karhuvuoressa yhden voiton neljästä ottelusta napanneen Lapuan Korikobrat.

– Alkukausi ei ole ollut sitä mitä halusimme, mutta se on ollutta ja mennyttä. Meidän pitää ottaa opiksemme ja saada ne hyvät asiat esiin perjantaina, Herrera toteaa.

– Meillä on todella hyvä joukkue. Perjantaina kaikki vasta alkaa, Herrera näkee.

Pounds on samoilla linjoilla.

– Kun pelaamme perjantaina ehjimmän ottelumme, niin otamme ensimmäisen voiton. Meidän pitää vaan uskoa itseemme ja joukkueeseen. Pitää vaan puolustaa joukkueena. Meidän takamiesten pitää pysyä ainakin kaksi pomppua matkassa, jotta isoille jää tarpeeksi aikaa auttaa, joukkueen kapteeni uskoo.